30-09-2020:

Deborah had een afspraak in Almere staan en is daarna even langs wedding wonderland geweest en heeft daar een mooie jurk aangepast. Hier was Deborah wel helemaal weg van. Deborah heeft een afspraak gemaakt voor zaterdag 3-10-2020 bij Hartenvrouw in Almere om te kijken voor een jurk samen met haar moeder.

Zaterdag 3-10-2020:

We hadden om 10:30 een afspraak staan.

Wat een warm welkom! Met een bordje, en taart met slagroom. Daarna was het tijd om te kijken naar een jurk. Verschillende jurken werden er klaar gehangen 🙂 Ik mocht als eerst de jurk aan doen die mij het mooiste leek!

Mijn lieve mams kreeg gelijk tranen in de ogen toen ik de jurk aanhad. Na de eerste jurk nog verschillende jurken aan gehad maar de eerste jurk bleef er echt uit springen. Dit is mijn jurk 🙂 We hebben mijn jurk gekozen en gelijk ook betaald. Een leuk filmpje gemaakt ik zei.

YESS TO THE DRESS!

De jurk blijft nog even hangen want we gaan nog een keer passen samen met Sophie, mama en zusje.

Zondag gebeld met zusje en verteld dat ik mijn jurk al gevonden had. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik met mama en zusje een jurk zou uitzoeken in Amsterdam. Maar ben nu al geslaagd, sneller dan verwacht. Mijn zusje zei dat ze zich dan graag laat verassen op de dag zelf 🙂 Het moment voor mijn zusje gaat nog komen, want ik ga mijn zusje en mijn moeder beide vragen om mijn getuige te worden.