Deborah heeft zich opgegeven voor moeders voor moeders. Maandag 7 september 2020 belde een medewerker van moeders voor moeders dat ik mee mocht doen. Op dinsdag 8 september werden de flessen gebracht en ik mocht gaan plassen voor moeders voor moeders. En wel tot 23 november! Weer een mooie blad gehad en een mooie handdoek van moeders voor moeders. En natuurlijk mocht ik ook nog een HG test doen! Toch weer spannend om opnieuw een test te doen. Allemaal vragen door het hoofd? Komen ze niet voor niks aan de deur? Ben ik nog echt zwanger? Maar het was een volle streep! Overduidelijk echt zwanger. Vanavond gestart met plassen omvangen!

https://www.moedersvoormoeders.nl/

Deborah heeft al een mooie boek gekocht om de kinderen te vertellen dat Deborah zwanger is. Lizzy en Danique weten het nog niet, omdat het zo pril is nog. We zijn nu op zoek naar een leuke zwangerschapsaankondiging met ons en de kindertjes.

Ondertussen ook een afspraak gemaakt bij een verloskundige in Lelystad. https://hetkleinewonder.nl/

23 september onze eerste echo (de 7 weken echo). We hopen dat we dan een mooi kloppend hartje mogen zien. 2 oktober hebben we een intake gesprek bij de verloskundige.

Ook hebben we ons aangemeld voor een zwangerschapsapp, daarin kunnen we zien hoeveel weken ik ben, hoe groot het kindje is en wat er gebeurt in de ontwikkeling. De baby is nu zo groot als een mier of als een rijstkorreltje.