Op 22 augustus 2020 gingen we lunchen bij Nathalie en Don en daarna thuis nog wat rommelen want Kayleigh kwam gezellig eten bij ons. We waren natuurlijk weer wat laat weg gegaan van huis, het begon onderweg ook nog te regenen. Robert sloeg af bij de afrit van ons huis, de dag ervoor had ik nog foto’s gemaakt dus waarom wilde hij nu bij het huis kijken terwijl we al zo laat waren. Robert vertelde dat hij nu exact wist waar onze woning gebouwd zou worden. Ik dacht ja dat weet ik ook, gewoon het 2e huis van de hoek haha. We gingen uit de auto en Robert begon te filmen en liep naar achter en plons zo met zijn ene enkel in een plas. Robert maakt mij wel vaker verlegen door lieve dingen te zeggen dus had het niet door. Robert zei we zijn bijna 7 maanden samen, ik vind je lief en wil oud met je worden! Ik moest lachen omdat hij in een plas was gaan staan. Robert wees meerdere keren naar de plek waar het huis gebouwd zou gaan worden. Daar komt ons huis, daar op die lege plek. Daar in het gras, ja daar in het gras! En toen zag ik het mega grote spandoek hangen. Lieve Deborah! Wil je met mij trouwen! Ik ben niet snel stil te krijgen, ik ben niet snel verlegen of sprakeloos maar nu was ik in shock! Wat gaat hij mij ten huwelijk vragen? Wat origineel op deze plek waar ons huis gebouwd gaat worden.

Wanneer heb je dat nou gedaan vroeg ik? Robert had al vroeg het spandoek opgehangen toen hij de auto ging wassen.

Ik had niet al te charmante kleding aan, dus zei tegen Robert je had mij wel wat anders aan kunnen laten doen deze dag haha.

Daarna wezen lunchen bij Nathalie en Don, we vertelde dat we een filmpje hadden opgenomen bij de woning en beide waren erg blij! Daarna door naar mijn ouders die ook zo blij waren voor ons.

Toen terug naar de bouwplaats waar we Suus en Mark hebben gebeld en we zeiden we willen even laten zien waar het huis komt. Toen zagen ze het spandoek en waren helemaal blij voor ons! Daarna video gebeld met schoonouders en gelijk met Diana, ze zagen heel snel het doek hangen. Iedereen is erg blij voor ons ­čÖé

De volgende dag kwamen Wieke en Pepijn eten en zijn we ook naar de bouwplaats gegaan en hebben we de plek van onze woning laten zien. Het spandoek hing er nog. Ook Wieke en Pepijn waren razend enthousiast.

Wat een lieve reacties allemaal ­čÖé