Robert zei in mei tegen Deborah “Schatje, misschien is het leuk als we later samen nog een keer kijken naar een nieuwbouwwoning en dan samen een mooi huis laten bouwen”. En voor degene die Deborah kennen, Deborah ging de volgende dag al zoeken op internet naar nieuwbouwprojecten. Er kwam een heel mooi project vlakbij de dijk naar Enkhuizen. Maar dit ging nog wel even duren voordat daar gebouwd zou gaan worden. Maar Deborah zag ook een heel mooi project in Lelystad. De jonge mondriaan.

Op 13 juni ging fase 2 in de verkoop van dit nieuwe project.

De Jonge Mondriaan

Fase 2 De Jonge Mondriaan 13 juni in verkoop

Projectontwikkelaar Meacasa start zaterdag 13 juni in samenwerking met Makelaardij Van der Linden en Kam & Bronotte makelaars de verkoop van de laatste 7 Urban Villa’s in de nieuwe woonwijk Warande te Lelystad. Het project “De Jonge Mondriaan” fase 2 bestaat uit twee verschillende woningtypes.

Urban Villa’s
Deze zeer ruime Urban Villa’s worden geleverd inclusief eigen grond, waarbij de kavels variëren in oppervlakte van 246m2 tot 346 m2. In iedere woonbehoefte kan worden voorzien. Het aantal slaapkamers kan op basis van individuele woonwensen variëren van vier tot maar liefst zes. Ook een slaapkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden.

Start verkoop op bouwlocatie
Zaterdag 13 juni van 10.00 tot 12.00 uur start de verkoop op de bouwplaats in Warande. Op de bouwplaats is zowel ruimte binnen als buiten beschikbaar om voldoende afstand in acht te kunnen nemen. De bouwplaats is het beste bereikbaar via de Buizerdweg. Als u vanaf de Buizerdweg de hoofd(bouw)weg van de Warande volgt, ziet u na circa 200m de bouwplaats en het bouwbord met bovenstaande impressie aan uw rechter hand.

Nou we konden gewoon kijken toch op 13 juni? Dus wij hadden ons aangemeld voor de start van de verkoop. Op zaterdag hadden we om 10.00 een afspraak op de plek waar ze gingen bouwen! Wat een leuk gesprek hadden we met Francien (de makelaar van het project). Er was een fase 1 en een fase 2, er waren nog 2 huizen in de verkoop van de fase 1. Alleen bij beide huizen stond de indeling van binnen en de uitbouw al helemaal vast en kon je geen eigen inbreng meer hebben. Ook zou deze woning al in februari klaar zijn, nadat we gekeken hadden besloten we om alles een beetje te laten bezinken en te overdenken. Inschrijven kon altijd nog toch?